MINI LIQUID MATTE MERIEL INI MENGANCAM HABIS! 15 WARNA YANG WAJIB ADA

 

Wanita mana yang tak suka lipstick, kan? Pasti anda mempunyai barisan lipstick favourite yang anda akan pakai setiap hari. Betul tak?

Kalau kita lihat, fenomena lip matte sekarang ini memang tengah popular. Bukan saja anda boleh dapati di rangkaian drugstore saja, malah ramai pengusaha online telah mengeluarkan produk lip matte ini. Kiranya, produk lip matte ini antara yang ‘hot selling’.

Bagi anda yang penggemar lip matte, ada berita best! Jenama kosmetik terkenal Meriel telah mengeluarkan satu produk iaitu Mini Liquid Matte Lipstick yang sangat awesome!

 

Datang dengan 15 shade yang memukau, ia pasti akan membuatkan penampilan anda lebih gorgeous. Ini kerana, apabila anda calit saja mini liquid matte ini, ia akan cepat kering dan tidak mudah ditanggalkan.

Kalau anda nak tahu, terdapat 2 set koleksi mini liquid matte iaitu set 3 warna dan set penuh iaitu 15 warna dengan harga yang sangat berpatutan!

Istimewanya, sekarang ini Meriel tengah mengadakan promosi untuk barisan produk ini iaitu untuk set 3 warna hanya berharga RM39 daripada harga asal RM45. Manakala untuk set 15 warna penuh, harganya hanyalah RM189 daripada harga asalnya RM225. Wow! Memang berbaloi kalau anda beli!

So ladies! Tunggu apa lagi, anda boleh dapatkan koleksi mini liquid matte lipstick ini dengan layari www.merielbeauty.com sekarang!


Older Post Newer Post